Tips bij het kopen van gevel- en dakrandbekleding

Tips bij het kopen van gevel- en dakrandbekleding

1 oktober 2021 Uit Door Admin

Overweeg je gevel- en dakrandbekleding te plaatsen? Dan valt er veel te overwegen.
In deze blog kom je er achter welke gevel- en dakrandbekleding panelen het beste zijn.

Waarom kiezen voor Keralit?

Keralit is het best ontwikkelde product voor de afwerking van huizen en kantoren in de laatste jaren. Wij zetten alle pluspunten van Keralit graag voor je op een rij!  Kunststof gevelbekleding heeft lage onderhoudskosten en heeft een fantastische uitstraling. Keralit boeidelen van Holland Kunststof zijn leverbaar in bijna 40 kleuren waardoor de kunststof gevelbekleding op elk huis of kantoor perfect past.

Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam kunststof gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Doordat Keralit niet gevoelig is voor weersinvloeden, blijft het jarenlang mooi. Door de combinatie van oersterke materialen en een Uv-bestendige toplaag zijn de gevelbekleding en dakrandbekleding van Keralit onderhoudsvrij. Dankzij deze toplaag blijven deze panelen jaar na jaar kleurvast en weerbestendig. De unieke productsamenstelling garandeert een zeer lange levensduur en door de continue focus op kwaliteit is 10 jaar garantie de norm. Zo hoef je nooit meer te schilderen en kun je genieten van een strak afgewerkte woning. Kortom Keralit geeft gevel- en dakranden een blijvend mooie uitstraling en winnen ze het op alle vlakken van hout.

Waar kun je Keralit kopen?

Keralit is uitsluitend verkrijgbaar via officiële dealers, zoals Holland Kunststof. Dit is dé webshop van Nederland voor de scherpste Keralit en kunststof prijzen. Deze webshop heeft een breed assortiment van Keralit- en kunststofproducten. Wat deze webshop onderscheidt van de concurrenten is dat gegarandeerd lage prijzen hebben voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Daarnaast heeft Holland Kunststof super snelle levertijden met gratis verzending vanaf €600,-. Holland Kunststof heeft verschillende modellen van Keralit op hun website staan. Dit is ideaal inspiratiemateriaal voor jouw project. Ga voor meer informatie over Keralit naar hollandkunststof.nl.