Occhio designlamp

Occhio designlamp

2 december 2021 Uit Door Admin

Sommige voorwerpen en apparaten komen in ieder huis voor. Er zijn nou eenmaal dingen waar je niet zonder kan. Zo ook verlichting. Goede verlichting is een echte must have in alle huishoudens. Het kan een echte sfeermaker zijn voor de donkere avonden. Veel mensen vergeten hoe belangrijk lampen in en rondom huis zijn totdat ze stuk gaan.

Ben jij op zoek naar nieuwe verlichting voor in huis? Met Occhio designlampen zorg je in een handomdraai voor sfeer in jouw woning of pand. In kantoorruimtes is verlichting immers ook een belangrijk aspect.

De stijl van Occhio

Met designlampen van Occhio, sla je nooit de plank mis. Het merk is een heuse design leider op de markt als het aankomt op verlichting. De lampen zijn allemaal zo minimalistisch mogelijk geproduceerd, wat ze een moderne uitstraling geeft. Een minimalistische uitstraling is altijd stijlvol en past binnen ieder huishouden thuis.

De meeste Occhio lampen zijn rond van vorm en open aan de binnenkant. Deze ringvormige lampen hebben een simpele look en vallen niet enorm veel op. Dit ontwerp past perfect boven de eettafel, in de huiskamer en zelfs in de slaapkamer om de ruimte een zachte en subtiele verlichting te geven. 

Hanglampen en wandlampen

Hanglampen passen uitstekend boven eettafels en salontafels in de woonkamer. Ook kunnen deze lampen in de slaapkamer gemonteerd worden. De hanglampen komen in simpele, ronde vormen zonder vaste binnenkant. Het licht komt dus uit de ringvorm. Deze ring vormen kun je enkelvoudig of meervoudig, in lagen, aanschaffen. Hoe meer lagen jouw lamp heeft, hoe feller de verlichting is.

Maar niet iedereen is op zoek naar hanglampen. Daarom heeft het merk ook wandlampen beschikbaar in het assortiment. Ook deze zijn rond van vorm en zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Ben jij op zoek naar minimalistische verlichting in huis of op kantoor? Neem eens een kijkje naar het assortiment van Occhio!